У Хмельницькій області відзначення Дня працівників сільського господарства у Білогірському районі

У Хмельницькій області відзначення Дня працівників сільського господарства у Білогірському районі

13.11.15 15:16 0 617
Листопад традиційно приносить свято тим, хто господарює на полях і фермах, хто доглядає сади, приносить у кожну оселю хліб і до хліба, хто зміцнює добробут України. З давніх-давен Україна славилася добрими, талановитими та працьовитими людьми. В усі часи хліборобська праця була визначальною складовою розвитку держави, запорукою її стабільності. 12 листопада 2015 року в районному будинку культури пройшли урочистості з нагоди Дня працівників сільського господарства України.

В цей святковий день вшановували не тільки працівників сільського господарства, але й усіх тих, хто від зорі до зорі, без вихідних днів та відпусток працює на землі, вирощує хліб, постачає молоко, м'ясо та інші продукти. Привітати аграріїв нашого краю завітали перший заступник голови районної державної адміністрації Микола Кабанов, в.о.начальника головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області Олександр Ривко.

Звертаючись до присутніх перший заступник голови районної державної адміністрації Микола Кабанов зазначив, що Білогірщина завжди славилася талановитими та працьовитими людьми, які цінують і примножують сільськогосподарські традиції. Завдяки працьовитості, «золотим рукам» і мудрості живе і розвивається сільськогосподарська галузь району. Він висловив аграріям слова подяки за нелегку працю, побажав міцного здоров'я, щастя, витримки, життєвого благополуччя та щедрих урожаїв на хліборобській ниві!

З вітальним словом до аграріїв звернувся в.о.начальника головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області Олександр Ривко.

У зв'язку із святкуванням кращі працівники сільськогосподарського виробництва були нагороджені грамотами обласної державної адміністрації, обласної ради та Міністерства аграрної політики України.

Начальник управління агропромислового розвитку Віктор Рабчук також привітав трудівників села та вручив їм нагороди управління.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ