В Житомирській області бердичівські правоохоронці вилучили наркотики

В Житомирській області бердичівські правоохоронці вилучили наркотики

13.11.15 10:16 0 637
У жителя райцентру дільничні інспектори виявили медичний шприц із коричневою рідиною та паперовий згорток, заповнений сухою рослинною масою. Все вилучене направлено на експертне дослідження. Розпочато кримінальне провадження.

Дільничні інспектори поліції на одній з вулиць Бердичева помітили чоловіка, поведінка якого видалася правоохоронцям підозрілою.

Під час поверхневого огляду поліцейські виявили у нього медичний шприц, частково заповнений рідиною коричневого кольору та паперовий згорток, заповнений сухою подрібненою зеленою масою рослинного походження.

За таких обставин на місце події було викликано слідчо-оперативну групу Бердичівського відділу поліції, працівники якої встановили, що затриманим є 29-річний житель місцевий житель.

Усе вилучено та направлено на дослідження.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

За чинним законодавством подібні протиправні дії караються штрафом, виправними роботами, піврічним арештом, обмеженням або позбавленням волі строком до 3 років.

Відділ комунікації ГУНП

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі виявлено 3 ...
Наступна новина: Вінничина: в області ...

КОМЕНТАРІ