На Вінничині рятувальники провели командно-штабні навчання з ліквідації аварії у котельні школи

На Вінничині рятувальники провели командно-штабні навчання з ліквідації аварії у котельні школи

13.11.15 14:24 0 529
12 листопада у м.Тульчин працівники районного сектору ГУ ДСНС України у Вінницькій області провели командно-штабне навчання з органами управління та підрозділами цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту з організації управління при виникненні надзвичайних ситуацій і подій, характерних для осінньо-зимового періоду, з практичним відпрацюванням питань щодо роботи оперативного штабу, порядку дій сил і засобів служб цивільного захисту району у разі загрози або виникнення порушень у роботі систем життєзабезпечення.

За тактичним задумом внаслідок розгерметизації технологічного обладнання стався вибух газоповітряної суміші у котельні ЗОШ I-III ст. №2 м.Тульчин на вулиці Трембецького.

У зв’язку з виникненням надзвичайної ситуації було проведено засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Учасники заходу відпрацювали план оповіщення учнів та персоналу школи, узгодили заходи з проведення евакуаційних, аварійно-пошукових та рятувальних робіт.

За підвищеним номером виклику до місця події прибули підрозділ оперативно-рятувальної служби ДСНС, аварійні бригади газової служби, служби енергопостачання та оперативно-слідча група поліції. Бійці служби “101” негайно приступили до рятування та евакуації людей з небезпечної зони і передали їх працівникам “швидкої”, які надали постраждалим першу медичну допомогу.

Загалом до навчань було залучено 50 чоловік персоналу служб цивільного захисту району та 10 одиниць техніки.

ГУДСНС України у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: в ...
Наступна новина: У Житомирі поліцейські ...

КОМЕНТАРІ