Вінничина: в області відбулося урочисте відзначення 75-тисячного абонента Інтернету від «Укртелекому» (+фото)

Вінничина: в області відбулося урочисте відзначення 75-тисячного абонента Інтернету від «Укртелекому» (+фото)

13.11.15 10:24 0 625
Напередодні професійного свята - Дня працівників радіо, телебачення та зв'язку Вінницька філія провела урочисте відзначення 75-тисячного абонента Інтернету від «Укртелекому».

Протягом 10 років послуга широкосмугового доступу до Інтернету від «Укртелекому» для жителів Вінниці і області стала доступною та звичною. За цей час Інтернет прийшов не лише у міста, селища, але й сільську глибинку. Напруженою працею колективу зв'язківців підприємства і багатомільйонними інвестиціями Товариства в економіку Вінниччини модернізовано її транспортну телекомунікаційну мережу, збудовано тисячі кілометрів волоконно-оптичних ліній зв'язку, постійно нарощується пропускна потужність транзитних каналів. Все це зробило можливим забезпечити розгалужений агропромисловий комплекс області, бізнес-структури, промислове виробництво, соціальну сферу, заклади освіти та культури, фінансові установи і організації сучасним телекомунікаційними послугами, серед яких Інтернет є чи не найважливішою.

Так, «Укртелеком», як один з провідних провайдерів Вінниччини, за останній час розширює кількість та якість послуг. Широкосмуговий доступ до Інтернету є однією з найзатребуваніших, особливо, для жителів сіл і їх об'єктів інфраструктури. Попит на Інтернет зростає, збільшується кількість його користувачів (лише протягом цього року новими абонентами безлімітного Інтернет-доступу стали біля 10 тис. жителів Вінниччини). «Укртелеком» у Вінницькій області зараз обслуговує понад 240 тисяч своїх клієнтів телефони, з яких майже третина ще й користувачі широкосмугового доступу до Інтернету за технологією ADSL. Це жителі усіх міст, селищ міського типу та понад 80 сіл Вінниччини.

Одна з них - мешканка села Оратів, Оратівського району Наталія Олексіївна Криворучко, стала 75-тисячним абонентом Інтернету від «Укртелекому».

Тож, її було запрошено до Вінницької філії, де директор Київської міської філії та Центрального макрорегіону ПАТ «Укртелеком» Андрій Іванець і директор Вінницької філії Ігор Гайович від імені Товариства вручили їй пам'ятний подарунок та привітали з такою непересічною подією.

Звертаючись до присутніх, Андрій Іванець зазначив: «Це досить важлива подія тому, що стратегія «Укртелекому» на - доступ до Інтернет- зв'язку малих населених пунктів. Хочу зазначити, що з початку року таких доступ отримали близько 80 сіл України, тож до кінця поточного року ми маємо на меті довести цей показник до 100».

В свою чергу Ігор Гайович відмітив, що сучасне життя неможливо уявити без Інтернету, тому на діє програма розвитку та вдосконалення надання Інтернет послуг як на території Вінницької області так і в Україні в цілому.

«Відомо, що ПАТ «Укртелеком» - номер один серед Інтернет-провайдерів України. Ми охоплюємо майже 1,5 тис. населених пунктів та більше 1млн 630 тис. абонентів. Так, шня подія, а саме відзначення одного з наших численних абонентів Наталії Криворучко, яка стала 75 тисячним користувачем – один із важливих кроків вперед у забезпеченні якісними Інтернет-послугами жителів малих населених пунктів», - зауважив Ігор Гайовий.



























Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ