На Вінничині у Теплику чоловік до смерті побив свою подругу

На Вінничині у Теплику чоловік до смерті побив свою подругу

13.11.15 18:22 0 659
Працівники теплицької поліції затримали місцевого жителя, якого підозрюють у смерті його подруги. Попередньо встановлено, що під час розпиття алкоголю чоловік наніс своїй знайомій тілесні ушкодження несумісні з життям. У скоєному чоловік зізнався не одразу та намагався заплутати слідчих.

Ранком 9 листопада до Теплицького відділення поліції ГУНП у Вінницькій області надійшло повідомлення від 70 – річної пенсіонерки про те, що у будинку свого сина вона виявила мертвою його подругу.

Як розповів начальник теплицького відділення поліції Віктор Пірус, численні синці та садна на обличчі та тілі потерпілої свідчили про те, що перед смертю жінку побили. 49-річний господар будинку розповів, що побиту знайому знайшов на вулиці. Аби надати їй допомогу, привів додому, де вона померла. Але речові докази, виявлені слідчо-оперативною групою у будинку, суперечили розповіді чоловіка.

За висновком судово-медичного експерта, 37-річна жінка померла від розриву селезінки та множинних травм внутрішньочеревних органів.

Під тиском доказів, зібраних поліцейськими, господар будинку зізнався, що побив свою знайому під час спільного розпиття спиртних напоїв. Між ними виник конфлікт, який чоловік вирішив владнати силою.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення чоловікові загрожує до 10 років позбавлення волі.

Відділ комунікації ГУНП

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: На Вінничині доходи від ...

КОМЕНТАРІ