Шестеро людей травмувались в дорожньо-транспортних пригодах на автошляхах Вінниччини

Шестеро людей травмувались в дорожньо-транспортних пригодах на автошляхах Вінниччини

13.11.15 11:53 0 582
У чотирьох автопригодах, які стались минулої доби у Вінниці, Жмеринці, Хмільнику та Липовецькому районах області, постраждали шестеро людей. Серед травмованих 11-річний хлопчик.

11 листопада в селі Зозів Липовецького району, 31-річний водій автомобіля «ВАЗ 2106» не впоравшись з керуванням, з'їхав в кювет та перекинувся. В результаті аварії тілесні ушкодження отримав водій та його 26-річний пасажир.

У Хмільнику тілесні ушкодження отримав водій скутера «Suzuki». Чоловік не впорався з керуванням та допустив зіткнення з автомобілем «Sitroen».

Цього ж дня у Жмеринці водій автомобіля «Toyota Camry» здійснив виїзд на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем «Москвич АЗЛК-12». В результаті дорожньо-транспортної пригоди тілесні ушкодження отримали водій та 40-річний пасажир «Москвича». Постраждалі госпіталізовані в травматологічне відділення Жмеринської районної лікарні.

У Вінниці під колеса автомобіля «Хонда» потрапив 11-річний пішохід. Попередньо встановлено, що хлопчик перетинав проїжджу частину проспекту Юності по розмітці нерегульованого пішохідного переходу, справа-наліво по напрямку руху автомобіля. Після надання медичної допомоги постраждалий був відпущений додому.

За фактами дорожньо-транспортних пригод розпочаті кримінальні провадження за ч.1 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Таке правопорушення карається штрафом від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Відділ комунікації ГУ Національної поліції

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Координаційна ...
Наступна новина: Визначено переможців ...

КОМЕНТАРІ