Визначено переможців міського конкурсу музичних мініатюр серед дошкільних навчальних закладів міста Львова «Хочу жити у безпеці»

Визначено переможців міського конкурсу музичних мініатюр серед дошкільних навчальних закладів міста Львова «Хочу жити у безпеці»

13.11.15 12:01 0 582
12 листопада у приміщенні Личаківського будинку дитячої та юнацької творчості відбувся фінал міського конкурсу музичних мініатюр серед дошкільних навчальних закладів міста Львова «Хочу жити у безпеці».

Організаторами конкурсу є ГУ ДСНС України у Львівській області, Управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради та Львівський міський координаційно-методичний центр «Галицьке юнацтво».

Конкурс проводився упродовж жовтня серед дошкільних навчальних закладах міста Львова. У фіналі за звання переможця змагалися 6 команд-переможців із кожного району Львова.

Захід провели з метою реалізації інтересів у сфері виховання у дітей відповідального ставлення до вимог пожежної та техногенної безпеки, формування культури безпеки життєдіяльності та навчання діям в умовах надзвичайних ситуацій, а також розвитку творчих здібностей дітей, виховання почуття відповідальності за збереження від вогню навколишнього середовища.

Виступи команд стосувалися таких актуальних тем, як питання забезпечення пожежної безпеки, рекомендацій щодо правильних дій у різноманітних небезпечних ситуаціях, агітації серед молоді важливості дотримання правил безпеки життєдіяльності. Оцінювання виступів проводили за такими критеріями: театральна майстерність, яскравість образів, кращий творчий задум, майстерність втілення теми, артистизм, вокальна та хореографічна майстерність.

Загалом діти та вихователі неймовірно креативно та творчо підійшли до висвітлення правил безпеки. Яскраві костюми, майстерна акторська гра, жвава хореографія, складні декорації, емоційність та змістовність виступів - ось неповний перелік тих емоцій, які можна було отримати під час творчого змагання.

Фахове журі переглянуло усі виступи й визначило переможців. Бронзовими призерами конкурсу стали команди із ДНЗ № 139 та № 43. Почесне друге місце розділили між собою вихованці із ДНЗ № 176 та № 67. Абсолютними переможцями було обрано одразу дві команди: ДНЗ № 155 та ДНЗ № 187.

Загалом під час заходу панувала атмосфера свята. Учасники хоч і переживали, але посміхалися, а журі було напрочуд складно вибрати із усіх команд більш яскраві. Усі учасники конкурсу отримали солодкі заохочення, грамоти та цінні розвиваючі призи.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ