У Волинській області прокуратура Маневицького району захистила інтереси державного підприємства

У Волинській області прокуратура Маневицького району захистила інтереси державного підприємства

13.11.15 09:44 0 534
Прокурор Маневицького району звернувся із позовом до господарського суду міста Києва в інтересах держави - Державного агентства лісових ресурсів в особі Державного підприємства «Поліське лісове господарство» до постачальника лісогосподарської техніки із вимогою передати оплачені товари на суму понад 500 тис. грн. та сплатити відсотки за користування чужими грошовими коштами.

З'ясувалося, що київська фірма, зобов’язавшись поставити лісникам техніку, тривалий час не виконувала своїх зобов’язань, хоч гроші за товар отримала в повному обсязі.

Як повідомив прокурор району Микола Дарчик, після судового процесу, який тривав півроку, і лиш під загрозою необхідності повертати кошти та сплачувати штрафні санкції горе-бізнесмени таки спромоглися виконати умови договору купівлі-продажу.

Суд же, закривши провадження в справі щодо зобов’язання суб’єкта господарської діяльності поставити товар на виконання договору, ухвалив стягнути із фірми-продавця техніки 100 тис. грн. штрафних санкцій на користь ДП «Поліське лісове господарство».

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Камери відеонагляду ...
Наступна новина: Прикарпатські рятувальники ...

КОМЕНТАРІ