Чернігів: 14 листопада – Ярмарок на Красній площі

Чернігів: 14 листопада – Ярмарок на Красній площі

13.11.15 09:12 0 541
З нагоди відзначення свята Дня працівників сільського господарства 14 листопада у м. Чернігові на Красній площі проводитиметься Ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції, продовольчих товарів та сувенірних виробів.

Ярмарок працюватиме з 10.00 до 17.00, офіційне відкриття о 12.00 год.

Основні організаційні питання щодо проведення Ярмарку узгоджувались на засіданні організаційного комітету міської ради під керівництвом заступника міського голови – керуючого справами виконкому міської ради Станіслава Віхрова.

На засіданні були присутні представники відповідних структурних підрозділів міської ради, правоохоронних органів міста та ін.

До участі у ярмарку запрошені товаровиробники міста та області, а також фермерські господарства, підприємства торгівлі та ресторанного господарства, підприємства харчопереробної промисловості, народні майстри.

За інформацією управління споживчого ринку та підприємництва міської ради на виявили бажання взяти участь у ярмарку 42 суб'єкти підприємницької діяльності.

Крім того, до уваги відвідувачів буде запропонована цікава культурно-розважальна програма, виступи творчих колективів міста.

Також, Станіслав Віхров звернув увагу присутніх на вжиття необхідних заходів для забезпечення належного рівня проведення заходу та громадського порядку. Зокрема, з 8.00 до 17.00 буде перекритий рух транспорту через Красну площу.

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ