На Тернопіллі у Зборівському коледжі ТНТУ ім. І.Пулюя планують відновити басейн

На Тернопіллі у Зборівському коледжі ТНТУ ім. І.Пулюя планують відновити басейн

13.11.15 08:06 0 550
Про відновлення басейну у Зборівському коледжі ТНТУ ім. І.Пулюя йшлося під час робочої зустрічі голови райдержадміністрації Ігор Яворський та директора закладу Анатолія Матвіїшина.

Будівництво об'єкту розпочато у 80-х роках минулого століття і припинено через відсутність коштів. При умові завершення будівництва басейну, його мали б змогу відвідувати учні чотирьох навчальних закладів міста, школярі навколишніх сіл та бажаючі.

Очільник району разом із представниками райдержадміністрації та керівництвом коледжу побували на цьому об'єкті і мали нагоду пересвідчитися, що будівля знаходиться у досить задовільному стані. Анатолій Матвіїшин розповів, що з метою збереження від руйнування, в даний час приміщення використовується як ангар для зберігання. Директор закладу запевнив, що керівництво закладу також зацікавлене у відновленні довгобуду.

В свою чергу, Ігор Яворський відзначив, що даний басейн є важливим об'єктом для забезпечення виконання навчальних програм з фізичної культури, оздоровлення дітей та формування в них потреби фізичного удосконалення і ведення здорового способу життя.

Ігор Богданович доручив відповідальним керівникам райдержадміністрації вивчити питання відновлення будівництва даного об'єкта.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині водій буса ...
Наступна новина: На Житомирщині поліція ...

КОМЕНТАРІ