На Тернопіллі у Підгаєцькій райдержадміністрації проведено навчання дій на випадок виявлення у приміщенні підозрілих предметів

На Тернопіллі у Підгаєцькій райдержадміністрації проведено навчання дій на випадок виявлення у приміщенні підозрілих предметів

13.11.15 17:28 0 638
11 листопада у Підгаєцькій районній державній адміністрації співробітниками міжрайонного відділу Управління Служби безпеки України в Тернопільській області проведено навчання працівників щодо дій на випадок виявлення у приміщенні підозрілих предметів.

За легендою навчання на другому поверсі адміністративної будівлі виявлено невідомий підозрілий предмет.

Відповідальним черговим працівником районної державної адміністрації про знахідку повідомлено керівництво райдержадміністрації та спеціалістів Підгаєцького РВ УМВС України у Тернопільській області, районного сектору Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Тернопільській області та інші служби цивільного захисту Підгаєцького району.

Після візуального огляду невідомого предмету керівництво оперативно прийняло рішення про евакуацію працюючого персоналу. Обмежено доступ сторонніх осіб до місця його розташування.

Першими на місце події прибули рятувальники районного сектору Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Тернопільській області та приступили до виконання своїх обовязків.

У приміщенні є газопостачання та електропостачання. У зв'язку з цим було залучено аварійно-рятувальні бригади газової служби та РЕМ.

На місце тренування прибула бригада швидкої невідкладної допомоги.

Відповідальні працівники Підгаєцького РВ УМВС України у Тернопільській області обмежили доступ сторонніх осіб до будівлі на безпечну віддільна до приступили до знешкодження підозрілого предмету.

За результатами тренування проаналізовано аналіз дій керівництва та персоналу, проведено інструктаж щодо дій при виявленні невідомих предметів та у випадку загрози терористичного акту.

Компетентними особами керівництву райдержадміністрації дано рекомендації щодо посилення безпеки приміщень та підведено підсумки навчання.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі діти ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ