Прикарпатські рятувальники проводять зустрічі з людьми щодо безпеки дітей у побуті

Прикарпатські рятувальники проводять зустрічі з людьми щодо безпеки дітей у побуті

13.11.15 10:00 0 575
В осінньо-зимовий період у рази зростає використання електрообігрівальних приладів та печей, якими мешканці Прикарпаття обігрівають свої приміщення. При цьому люди часто нехтують елементарними правилами пожежної безпеки. Як наслідок, збільшується кількість випадків пожеж у житловому секторі. З димом йде нажите людське майно, горять господарські будівлі і, найприкріше, травмуються, а то й гинуть самі мешканці. Найнезахищенішими у цих випадках виявляються діти. Залишені самі, вони дуже часто не усвідомлюють або не знають всієї небезпеки, пов’язаної з сірниками чи неправильним поводженням з електричними та газовими приладами, не мають навичок правильної поведінки у випадку виникнення пожежі.

Щоб уберегти дитячі життя від біди в осінньо-зимовий період, працівники рятувальної служби області систематично проводять рейди у населених пунктах області, спілкуються з людьми на вулицях, акцентуючи їх увагу на важливості нагляду за дітьми. Адже інколи миті вистачає для того, щоб трапилося непоправне.

Під час таких зустрічей рятувальники нагадують мешканцям області прості, але важливі правила поведінки у побуті, пояснюють, як важливо говорити з дітьми про їхню безпеку у повсякденному житті, вчити на власному прикладі правильному і безпечному поводженню у побуті, застерігати від необачних вчинків, що можуть призвести до трагедії. У живому жвавому спілкуванні мешканці області можуть отримати від рятувальників відповіді на запитання, які їх хвилюють, почути рекомендації, як уберегтися від біди самим і уберегти дітей, отримати листівки застережуючого характеру, які завжди можна мати під рукою як нагадування про безпечну поведінку.

Такі рейди рятувальники Прикарпаття проводитимуть у всіх населених пунктах області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: На Львівщині поліцейські ...

КОМЕНТАРІ