Тернопілля: відбулася зустріч керівників області із директором неурядової організації Академії місцевого самоврядування «СONVIVENTIA» Марціном Бонкєвічем

Тернопілля: відбулася зустріч керівників області із директором неурядової організації Академії місцевого самоврядування «СONVIVENTIA» Марціном Бонкєвічем

13.11.15 15:50 0 527
Очільники обласної ради Василь Хомінець та облдержадміністрації Степан Барна обговорили пропозиції польського громадського діяча. У розмові брали участь керівники Збаразької райдержадміністрації та Збаразької міської ради, а також структурних підрозділів облради та ОДА.

Загалом було позитивно відзначено ініціативи щодо проведення Академією місцевого самоврядування «Конвівентія» спеціалізованого курсу для працівників територіального самоврядування Тернопільської області. Окрім цього Василь Хомінець зазначив: «Обласна рада приділяє значну увагу підвищенню рівня професійної кваліфікації працівників органів місцевого самоврядування. У рамках виконання заходів програми розвитку місцевого самоврядування в Тернопільській області на 2014–2018 роки передбачено навчання та обмін досвідом з органами місцевого самоврядування іноземних держав».

На завершення розмови її учасники підкреслили, що пропозиція спеціалізованого курсу для працівників місцевого самоврядування приємно засвідчує, що польські колеги готові ділитися своїм досвідом, та вирішили продовжити та поглиблювати співпрацю.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Фахівці київського ...

КОМЕНТАРІ