У Житомирській області поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві

У Житомирській області поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві

15.11.15 13:04 0 609
До правоохоронців звернулась жителька райцентру із повідомленням про зникнення наприкінці жовтня брата. Поліцейські знайшли тіло чоловіка із слідами насильницької смерті у господарській будівлі в одному з сіл району. 12 листопада затримано підозрюваного у вбивстві 47-річного загиблого.

За словами заявниці, брат проживав у с. Романівці. 22 жовтня він пішов з дому й з тих пір його ніхто не бачив.

З'ясовувати усі обставини зникнення людини до села прибули працівники слідчо-оперативної групи. Під час опитування місцевих жителів з'ясувалось ймовірне коло спілкування зниклого.

Як розповів начальник Новоград-Волинського відділу поліції ГУНП в Житомирській області Сергій Рябошапка, у ході подальших слідчо-розшукових заходів поліцейські виявили тіло розшукуваного з явними ознаками тілесних ушкоджень у господарському приміщенні місцевого жителя. Також на місці події вилучили низку речових доказів.

Для встановлення причин смерті загиблого було призначено судово-медичну експертизу. Попередній огляд фахівців зафіксував на тілі чоловіка 19 колото-різаних ран у життєво важливі органи.

За вказаним фактом було розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Відновлюючи останні події життя загиблого, поліцейські з'ясували, що того дня він гостював у будинку, де було знайдено його тіло.

За словами господаря помешкання, вони чаркували із загиблим, а згодом між ними виник конфлікт. У розпалі сварки він завдав численні удари по голові та шиї потерпілого, від чого той відразу помер. Згодом перетягнув тіло до сараю, де його і виявили оперативники через кілька тижнів.

Підозрюваного було затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. 60-річному чоловікові оголошено про підозру у вчиненні умисного вбивства.

Відповідно до законодавства за такі дії передбачено позбавлення волі на строк до 15 років. Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації ГУНП

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Працівники поліції ...
Наступна новина: На Прикарпатті ...

КОМЕНТАРІ