В Житомирській області у Народичах поліція затримала чоловіка,який виніс з чужого господарства ящик з грошима

В Житомирській області у Народичах поліція затримала чоловіка,який виніс з чужого господарства ящик з грошима

15.11.15 14:51 0 597
З домогосподарства пенсіонера злодій поцупив металевий ящик, у якому літній заявник зберігав понад 100 тисяч гривень заощаджень. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження.

До Народицького територіального відділення поліції звернувся 82-річний житель райцентру з повідомленням про крадіжку зі свого домогосподарства.

Працівники поліції, які прибули за місцем проживання заявника, встановили, що злодій потрапив до приміщення літньої кухні заявника уночі, вийнявши вікно. Звідти було викрадено металевий ящик, в якому господар зберігав понад 100 тисяч гривень у національній та іноземній валюті.

Інформація про подію була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення) Кримінального кодексу України.

У ході проведених слідчо-розшукових заходів було з'ясовано, що до крадіжки причетний 21-річний односелець пенсіонера, який у викраденні коштів зізнався. Частину грошей правоохоронці у нього вилучили.

За вчинення подібних протиправних дій молодику може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строком від 3 до 6 років.

Відділ комунікації ГУ НП

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: На Вінничині тульчинські ...

КОМЕНТАРІ