В Івано-Франківській області надання допомоги населенню

В Івано-Франківській області надання допомоги населенню

16.11.15 11:47 0 551
13 листопада о 10:55 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС в області надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги медикам у транспортуванні хворої жінки, яка не може самостійно пересуватись, з карети швидкої невідкладної медичної допомоги у квартиру на п’ятому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку по вулиці Шевченка в Івано-Франківську.

Працівники пожежно-рятувальної служби допомогли медикам транспортувати пацієнтку.

14 листопада о 20:33 до івано-франківських рятувальників надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги у відчиненні вхідних дверей квартири по вулиці Вовчинецькій в Івано-Франківську. Тамтешня 43-річна мешканка не виходила на зв'язок. Працівники пожежно-рятувальної служби відчинили двері. Жінку, яка там знаходилася, медики госпіталізували в лікувальний заклад.

14 листопада о 21:29 до оперативно-координаційного центру надійшло повідомлення про необхідність надати допомогу водієві завести автобус «MAN11190» по вулиці Сахарова в Івано-Франківську, в якому перебувало 30 дітей і 4 педагоги із міста Луцька. Діти прибули до Івано-Франківська на конкурс з художньої самодіяльності.

Рятувальники допомогли водію завести автобус. Автобус із пасажирами самостійно продовжив рух.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ