Житомирщина: 14 листопада у 4 жителів області були викрадені транспортні засоби

Житомирщина: 14 листопада у 4 жителів області були викрадені транспортні засоби

16.11.15 12:33 0 569
Упродовж доби до поліції звернулись потерпілі з Баранівського, Володарськ-Волинського, Попільнянського та Червоноармійського районів із заявами про викрадення автомобіля та 3 мопедів. За всіма фактами розпочато кримінальні провадження.

У Баранівському районі 41-річний житель с. Суємець повідомив про викрадення автомобіля «Таврія», який знаходився поблизу його домогосподарства. Працівникам слідчо-оперативної групи, які на місці з'ясовували всі обставини, чоловік розповів, що востаннє бачив авто напередодні близько 20.00 вечора.

Поліцейські знайшли угнаний автомобіль цього ж дня у сусідньому селі Смолдирів з механічними пошкодженнями передньої частини.

Житель Володарськ-Волинського заявив про крадіжку мопеда вартістю 4 тисячі гривень. 20-річний хлопець залишив його поблизу будинку, за його словами, всього на 15 хвилин.

Цього виявилося достатньо для викрадення транспортного засобу, у вчиненні якого поліцейські обгрунтовано підозрюють 30-річного жителя Радомишльського району. Нині триває його розшук.

У схожу ситуацію потрапив і житель с. Корчівки Червоноармійсього району, який залишив свій транспорт поблизу магазину. Десятихвилинна відсутність господаря дозволила злодію поцупити мопед вартістю 5 тисяч гривень.

У жителя с. Ходоркова Попільнянського району транспорт зберігався у підсобному приміщенні домогосподарства. Проте невідомий пошкодив замки та уночі викрав мопед вартістю 3 тисячі гривень. Про це 76-річний пенсіонер розповів, звернувшись до відділу поліції.

За всіма фактами триває досудове розслідування. Водночас правоохоронці вкотре застерігають власників транспортних засобів: завчасно подбайте про їх надійне збереження на період вашої відсутності або відпочинку. Не залишайте навіть на кілька хвилин без нагляду ваші авто та мопеди. Не зберігайте у салонах цінних та вартісних речей і документів.

Відділ комунікації ГУ НП

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Очільник національної ...

КОМЕНТАРІ