Житомирські правоохоронці затримали чоловіка,який "замінував" власний будинок

Житомирські правоохоронці затримали чоловіка,який "замінував" власний будинок

16.11.15 14:41 0 578
15 листопада о 1.40 до Житомирського відділу поліції надійшло повідомлення про замінування житлового будинку в обласному центрі. Після евакуації людей та проведення обстеження поліцейські з'ясували, що повідомлення – недоречний жарт нетверезого мешканця будинку.

На місці події працювали слідчо-оперативні групи Житомирського ВП та ГУ Національної поліції області. З будинку, в якому розташовані 4 квартири, правоохоронці евакуювали усіх мешканців.

Працівники вибухотехнічної служби та кінологи обстежили приміщення та прилеглу територію. Предметів та пристроїв, що становили б небезпеку життю людей, виявлено не було.

Під час з'ясування всіх обставин правоохоронці встановили, що про замінування власного будинку на спецлінію «102» повідомив 40-річний мешканець. Він зізнався у вчиненому, виправдовуючись, що був у нетверезому стані.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання чоловікові міри запобіжного заходу. Йому загрожує від 2 до 6 років позбавлення волі.

Відділ комунікації

ГУНП в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За минулі п’ятницю та ...
Наступна новина: м. Бобровиця: тривають ...

КОМЕНТАРІ