Вінничина: в області триває призов на військову службу

Вінничина: в області триває призов на військову службу

17.11.15 08:02 0 505
З 04 листопада 2015 року відповідно до Указу Президента України на території Вінницької області триває призов на строкову військову службу громадян України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 20 років, та старших осіб, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу.

«З початку осіннього призову до військових частин відправлено вже 186 призовників, що становить 33,5% від планового завдання. На цьому тижні відбудеться відправка ще 350 призваних юнаків до Лав Збройних Сил та інших військових формувань України. Усі вони проходитимуть службу у військових частинах та не братимуть безпосередньої участі у проведенні антитерористичної операції на Сході країни » - зазначив тимчасово виконуючий обов'язки Вінницького обласного військового комісара підполковник ДЗИГАЛЕНКО М.Д.

Ще раз нагадуємо: призовники, яким надійшла повістка районного (міського) військового комісаріату на прибуття до призовної дільниці, зобов'язані прибути в пункт і у термін, зазначені в повістці. У разі неявки призовника без поважних причин за викликом районного (міського) військового комісаріату він несе відповідальність, встановлену законом.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ