Житомирщина: в області перевірятимуть органи місцевого самоврядування

Житомирщина: в області перевірятимуть органи місцевого самоврядування

17.11.15 11:09 0 552
Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів № 476 від 14.05.2015 року «Про затвердження заходів цивільного захисту на 2015 рік» 16-25 листопада представники ДСНС України у Житомирській області будуть вивчати стан реалізації державної політики цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки на Житомирщині.

Про це на нараді повідомив голова обласної державної адміністрації Сергій Машковський, який наголосив: «Перевірку потрібно сприймати як допомогу для усіх нас у виявленні тих слабких сторін, де нам потрібно працювати і посилювати увагу. Закликаю усіх дуже відповідально віднестися до завдань, які ставить перед нами держава».

З 16 листопада в області працюватиме комісія ДСНС з питань техногенної безпеки, яка у рамках заходів з попередження виникнення надзвичайних ситуацій перевірятиме органи місцевого самоврядування на готовність до пожежної та техногенної небезпеки. Основною метою перевірки є надання методичної допомоги, відпрацювання заходів, спрямованих на запобігання надзвичайним ситуаціям.

16 листопада, перевірятиметься Служба цивільного захисту області, діяльність управління ДСНС у Житомирській області. 17 листопада – виконавчий комітет Житомирської міської ради та районної державної адміністрації. 18 листопада – виконком Бердичівської міської ради та райдержадміністрації. Відповідні органи місцевого самоврядування будуть перевірятися 19 листопада у Коростені, 20 листопада – у Новоград-Волинському та 23 листопада – у Малині. 24 листопада комісія підготує усі необхідні документи, щоб у середу, 25 листопада, провести підбиття підсумків проведених перевірок.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцький міський голова ...
Наступна новина: Чернігів: Вихованці ...

КОМЕНТАРІ