На Житомирщині розпочалась комплексна перевірка служб цивільного захисту

На Житомирщині розпочалась комплексна перевірка служб цивільного захисту

17.11.15 12:00 0 516
Відповідно до Плану основних заходів цивільного захисту на 2015 рік, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України, в період з 16 по 25 листопада у Житомирській області комісією Державної служби з надзвичайних ситуацій України проводиться комплексна перевірка стану реалізації державної політики у сфері цивільного захисту та організації роботи з питань техногенної та пожежної безпеки. З цього приводу, 16 листопада в обласній державній адміністрації відбулась робоча нарада під головуванням губернатора області Сергія Машковського щодо постановки основних завдань, участь у якій взяли заступник голови ДСНС України Олег Авер’янов, члени комісії ДСНС, особовий склад оперативно-рятувальної служби області, керівники районних та міських органів влади тощо.

За словами голови комісії Олега Авер’янова, основною метою перевірки є надання всебічної допомоги у питаннях реалізації державної політики у сфері цивільного захисту. Це стосується усіх аспектів даного питання – від методичної допомоги до відпрацювання заходів спрямованих на запобігання надзвичайним ситуаціям.

З метою перевірки продуктивності та оперативності реагування всіх служб на можливу надзвичайну ситуацію комісією планується перевірити обласний центр, а також міста районного значення. Голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Машковський та начальник Управління ДСНС Житомирщини Ігор Нікітчук звернулися до присутніх всіляко сприяти київським колегам під час їх перебування у підпорядкованих підрозділах.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Тернопільська область: ...

КОМЕНТАРІ