В Житомирській області звягельські поліцейські за один день виявили наркотики у двох місцевих жителів

В Житомирській області звягельські поліцейські за один день виявили наркотики у двох місцевих жителів

17.11.15 08:01 0 536
Під час оперативно-профілактичного відпрацювання Новоград-Волинського району правоохоронці вилучили наркотичні засоби у 28-річного перехожого та з оселі 41-річного жителя райцентру. Тривають досудові розслідування.

Працівники поліції навідалися до раніше судимого звягельчанина з профілактичною метою. У ході розмови виявилося, що чоловік не полишив протизаконні діяння, а їх свідчення знаходились просто в помешканні.

У кімнаті поліцейські виявили 3 пляшки з рідиною коричневого кольору, шприци, заповнені світло-коричневою рідиною, та пристосування для вживання наркотиків.

Господар будинку, 41-річний місцевий житель, пояснив, що не позбавився наркозалежності, відтак продовжує вживати наркотичні засоби. Яким чином він роздобув таку кількість згубного зілля, чоловік відмовився розповідати.

Того ж вечора, на одній із центральних вулиць Новограда-Волинського поліцейські виявили у молодика, як з'ясувалось 28-річного жителя райцентру, два медичні шприці з рідиною, один з них був наповнений частково.

Чоловік пояснив, що, помітивши неподалік поліцейських, вирішив позбутися забороненої речовини і витиснув вміст шприца просто у кишеню. Втім проробити до кінця такі маніпуляції йому не вдалося – його зупинили правоохоронці.

В обох випадках працівники слідчо-оперативної групи вилучили виявлені речовини, пристрої для їх вживання та куртку останнього затриманого, кишеня якої була просочена наркотичним засобом. Нині речові докази направлено на експертне дослідження.

- За обома фактами розпочаті кримінальні провадження за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України, - повідомив начальник Новоград-Волинського відділу поліції Сергій Рябошапка, - Правоохоронці з'ясовують походження наркотиків та чи не займались підозрювані їх збутом.

Обом чоловікам може загрожувати покарання у вигляді штрафних санкцій, виправних робіт, піврічного арешту, обмеження або позбавлення волі строком до 3 років.

Відділ комунікації

ГУНП в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ