Житомирські поліцейські розшукують крадія мобільного телефону

Житомирські поліцейські розшукують крадія мобільного телефону

17.11.15 09:32 0 543
Правоохоронці встановили особу зловмисника, який у місцевому кафе викрав мобільний телефон відвідувача. Нині у рамках розпочатого кримінального провадження триває його розшук.

15 листопада до Житомирського відділу поліції звернувся 32-річний житель обласного центру. Чоловік розповів правоохоронцям, що близько 13.00 під час відпочинку в місцевому кафе зі столика невідомий викрав його мобільний телефон вартістю 1150 гривень.

Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за за ч.1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Провівши низку спеціальних заходів, правоохоронці встановили, що до вчинення кримінального діяння причетний 25-річний житомирянин. Нині розпочато його розшук.

За чинним законодавством таємне заволодіння чужим майном карається штрафом, громадськими або виправними роботами, піврічним арештом, обмеженням або позбавленням волі строком до 3 років.

Шановні громадяни! Правоохоронці вкотре нагадують: перебуваючи у місцях масового скупчення людей, у кафе, барах, розважальних закладах, будьте уважними та обачними. Не демонструйте вміст ваших сумок та гаманців, не залишайте цінні речі на видноті та без нагляду. Дотримуйтеся основних правил безпеки, аби вас не спіткали неприємності.

Відділ комунікації ГУНП

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ