На Тернопіллі у Заліщицькому обласному комунальному госпіталі оздоровлюються учасники АТО

На Тернопіллі у Заліщицькому обласному комунальному госпіталі оздоровлюються учасники АТО

17.11.15 15:12 0 574
Група офіцерів та працівників Збройних Сил України Тернопільського обласного військового комісаріату відвідали Заліщицький обласний комунальний госпіталь інвалідів війни та реабілітованих. У медичній установі вони зустрілися з військовослужбовцями-учасниками АТО, котрі лікуються тут або проходять реабілітацію. За словами начальника госпіталю Володимира Демчука, у Заліщиках, в переважній більшості, перебувають на стаціонарному лікуванні військовослужбовці запасу, які уже звільнилися з військової служби.

– У нашій медичній установі пролікувалося уже близько 50 воїнів з усієї Тернопільщини, що брали участь у антитерористичній операції на території Донецької і Луганської областей, – зазначив Володимир Демчук.

Психологи та отець Михайло, які прибули у складі групи, поспілкувалися індивідуально з військовослужбовцями та відповіли на їхні питання.

Крім того, начальник відділу соціального забезпечення облвійськкомату підполковник Богдан Станько роз'яснив воїнам-захисникам проблемні питання їхнього соціального захисту та надав конкретні відповіді кожному військовослужбовцю.

У Заліщицькому госпіталі функціонують терапевтичне, кардіологічне та неврологічне відділення на 120 ліжкомісць. Учасники бойових дій лікуються безкоштовно.

Як повідомила, старший офіцер Тернопільського облвійськкомату, майор Олена Величанська, представники військової установи й надалі виїжджатимуть у населені пункти області, де проживають мобілізовані воїни для вирішення проблемних питань кожного.

– Держава у великому боргу перед нашими захисниками. Військовослужбовці, представники обласного військкомату продовжуватимуть надавати всебічну допомогу учасникам бойових дій та їхнім родинам у рамках своєї компетенції, – зазначила майор Олена Величанська.

Василь Лабай, Західний регіональний Медіа-центр Міністерства оборони України

Фото автора

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ