В Тернополі сергій Надал привітав працівників телебачення та радіо з професійним святом

В Тернополі сергій Надал привітав працівників телебачення та радіо з професійним святом

17.11.15 13:36 0 624
16 листопада в Україні відзначається День працівників радіо, телебачення і зв'язку. З нагоди професійного свята міський голова Тернополя Сергій Надал привітав працівників медіа та вручив їм подяки і цінні подарунки.

«В цей день ми маємо нагоду задуматись над тим, наскільки важливий для нас інформаційний простір, наскільки ваші ЗМІ впливають на життя тернополян. У сучасному постіндустріальному світі інформація і комунікація між людьми набувають надважливого значення. Їх значення важко переоцінити – для взаємин між людьми, для бізнесу, для суспільства, для держав, - каже Сергій Надал. - Завдяки вашій щоденній праці ми дізнаємося про події навколо нас, новини України і світу. Завдяки вам забезпечується зв'язок між людьми — де б вони не знаходились. Завдяки вашій праці відстані стають коротшими, країни і континенти ближчими, інформація поширюється миттєво. Завдяки професіоналам вашої галузі люди отримують інформацію на всіх можливих носіях, постійно і безперебійно, відчувають себе в епіцентрі подій, відчувають причетність до всіх процесів, які відбуваються навколо».

Сергій Надал побажав усім невичерпної енергії, нових творчих ідей та втілення їх у життя, здоров'я і добробуту родинам та Божих благословень на щоденну працю.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: За тиждень у Чернівцях ...

КОМЕНТАРІ