На Тернопіллі перший заступник голови облради Сергій Тарашевський привітав з професійним святом працівників зв’язку

На Тернопіллі перший заступник голови облради Сергій Тарашевський привітав з професійним святом працівників зв’язку

17.11.15 08:05 0 557
У День працівників радіо, телебачення та зв'язку відбулися урочистості у Тернопільській дирекції Українського державного підприємства поштового зв'язку «Укрпошта».

Колектив привітав з нагоди фахового свята від голови обласної ради Василя Хомінця та депутатського корпусу, від себе особисто перший заступник голови обласної ради Сергій Тарашевський. Звертаючись до присутніх, він наголосив: «Щиро вітаю Вас із професійним святом. Завдяки роботі працівників галузі зв'язку та інформатизації України скорочуються відстані між містами і людьми, розповсюджується не тільки інформація, кращий досвід, але і духовно-етичні цінності. До цього долучаються тисячі операторів зв'язку, провайдерів Інтернет, працівників відділень поштового зв'язку, фахівців у сфері телекомунікацій. Своєю працею ви сприяєте перетворенню України в цілому та нашого краю у тому числі у розвинену інформаційну державу. Попри погодні умови, економічні кризи, політичну нестабільність та буремні події Революції чи війни Ви йдете до людей, несете звістки від рідних та новини у найвіддаленіші куточки краю, підтримуєте краян, часто допомагаєте у найнеобхіднішому. Велике спасибі Вам за це. Переконаний, що тернопільські працівники поштового зв'язку вносять значний вклад у розвиток галузі. Бажаю усім, перш за все, – мирного неба, міцного здоров'я, сімейного затишку, морального та матеріального задоволення від роботи та ще вищих трудових здобутків!»

Грамоти обласної ради отримали кращі представники Тернопільської дирекції «Укрпошти» – Купибіда Ірина Ярославівна – начальник служби поштової безпеки Тернопільської дирекції Українського державного підприємства поштового зв'язку «Укрпошта»;

Михайлишин Євген Петрович – сортувальник поштових відправлень і виробів друку цеху оброблення пошти Тернопільської дирекції Українського державного підприємства поштового зв'язку «Укрпошта»;

Монастирсьа Тетяна Богданівна – оператор поштового зв'язку І класу ВПЗ-6 поштамту Тернопільської дирекції Українського державного підприємства поштового зв'язку «Укрпошта».

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: на ...

КОМЕНТАРІ