В Луцьку відбулися урочистості з нагоди Дня працівників радіо,телебачення та зв’язку

В Луцьку відбулися урочистості з нагоди Дня працівників радіо,телебачення та зв’язку

17.11.15 09:01 0 558
В овальному залі обласної ради відбулися урочистості з нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв'язку. Історія цього свята сягає корінням до далекого 1924 року, коли 16 листопада у Харкові вийшла в ефір перша в Україні радіопрограма. Тепер їхню справу продовжують не лише радіожурналісти, а й колеги-телевізійники та працівники інтернет-видань.

Щоправда, тепер майстрам слова доводиться відстоювати інформаційний суверенітет держави не тільки засобами слова, а й зі зброю в руках. Серед таких журналістів був Тарас Літковець, автор громадсько-політичних передач Волинської обласної державної телерадіокомпанії, учасник бойових дій на Сході України. Він у своєму виступі акцентував на тому, що війна ведеться не лише в окопах. Тож виграти війну світоглядів мають саме журналісти. Він подякував колегам за українську позицію, українське слово, українську пісню, які звучать з ефірів та запросив вшанувати хвилиною мовчання, загиблих у війні на сході, захищаючи суверенітет України.

З професійним святом присутніх у залі привітали та вручили відзнаки обласної влади голова облдержадміністрації Володимир Гунчик та голова обласної ради Валентин Вітер. Вони у своїх виступах говорили про важливість високопрофесійної роботи радіо, телебачення та зв'язку. Працівники цієї сфери повинні оперативно нести правдиву неупереджену інформацію, щоб не втратити довіри людей.

Колег зі святом привітала генеральний директор Волинської обласної державної телерадіокомпанії Ольга Куліш. Вона запевнила, що їхній досвідчений колектив має достатній творчий потенціал, щоб стати хорошим суспільним мовником.

Про важливу роль інтернет-агенств в інформаційному просторі говорила у вітальному слові головний редактор інтернет-видання «Волинський інформаційний портал» Ольга Булковська.

Щиро подякував за працю медійникам Луцький міський голова Микола Романюк. Він побажав їм міцного здоров'я, професійних успіхів, творчого пошуку, втілення цікавих ідей, добра і достатоку та вручив Подяку міського голови за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток інформаційного простору міста, об'єктивне висвітлення діяльності міської ради, виконавчого комітету та посадових осіб місцевого самоврядування, а також з нагоди професійного свята – Дня працівників радіо, телебачення та зв'язку: колективу інтернет-видання “Район. Луцьк” (головний редактор Новосад Ірина Володимирівна); Дворуку Віктору Петровичу, інженеру-електроннику дочірнього підприємства “Телерадіокомпанія “Аверс” відкритого акціонерного товариства “Корпорація “Аверс”; Каліщук Ользі Анатоліївні, відповідальній випусковій творчо-виробничого об'єднання телебачення Волинської обласної державної телерадіокомпанії; Левчук Юлії Василівні, редактору приватного підприємства “Волинський інформаційний портал”; Олешкевичу Сергію Сергійовичу, репортеру інтернет-видання “ВолиньPost”; Поліщук Наталії Миколаївні, репортеру інтернет-видання “ВолиньPost”; Потієвському Петру Олеговичу, телеоператору І категорії творчо-виробничого об'єднання “Служба інформації” Волинської обласної державної телерадіокомпанії; Прокопчук Дануті Іванівні, оператору відеозйомок дочірнього підприємства “Телерадіокомпанія “Аверс” відкритого акціонерного товариства “Корпорація “Аверс”; Шабалі Анжелі Іванівні, завідувачці групи нелінійного монтажу і комп'ютерної графіки творчо-виробничого об'єднання телебачення Волинської обласної державної телерадіокомпанії; Шаховій Світлані Петрівні, фінансовому директору товариства з обмеженою відповідальністю “Телемережі України”.

Музичні вітання для учасників урочистостей звучили у виконанні дитячих музичних шкіл міста. По завершенні заходу ансамбль народної музики «Волиняни» виконав «Многая літа...».

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ