У Хмельницькій області лідери за збереження культурної спадщини рідного краю

У Хмельницькій області лідери за збереження культурної спадщини рідного краю

17.11.15 10:37 0 564
Саме під таким гаслом 10 листопада Хмельницьким обласним центром науково-технічної творчості учнівської молоді у літературно-меморіальному музеї ім. М. Островського у м. Шепетівка проведено регіональний збір лідерів учнівського самоврядування за підтримки відділу у справах сім'ї, молоді i спорту Шепетівського міськвиконкому, управління освіти Шепетівського міськвиконкому, Шепетівського міського ЦДЮТ та обласного історико-краєзнавчого музею ім. М. Островського.

У заході взяли участь почесні гості, координатори та лідери учнівського самоврядування Булогірського, Ізяславського, Славутського, Полонського, Шепетівського районів, м. Славута та Славутського обласного спеціалізованого ліцею-інтернату поглибленої підготовки учнів в галузі науки.

На початку збору вітальне слово було надано міському голові - Михайлу Полодюку, координатору лідерів учнівського самоврядування Хмельницької області Інні Пірожок, завметодкабінетом Ганні Петрук та начальнику відділу у справах сім'ї, молоді та спорту м. Шепетівки Наталії Стасюк.

Програма збору розпочалась із форуму, на якому лідери познайомили колег зі своїми дослідницькими проектами у сфері збереження культурної спадщини свого регіону. Продовжив збір конкурс «Європейська іграшка», який передбачав виконання домашніх завдань. Найкраще з ними справились лідери Славутського обласного ліцею-інтернату та лідери Білогірського району. Для координаторів лідерів самоврядування було організовано зустрічі з Головою Шепетівської Паланки Пласту Національної скаутської організації України Сергієм Мельником, яка переросла у цікаву дискусію.

Волонтер від Юнісеф Анна Войтюк провела тренінги за програмою школи громадської активності та патріотичного виховання «Агенти змін» та «Модель роботи ООН».

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінниччині вшанували ...

КОМЕНТАРІ