Хмельницька область: «Дні якості в Києві 2015»

Хмельницька область: «Дні якості в Києві 2015»

17.11.15 09:33 0 572
Представники Департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури Хмельницької обласної державної адміністрації взяли участь у роботі науково-практичної конференції «Україна торує шлях до ЄС: як досягти конкурентоспроможності підприємств і економіки». Конференція відбулася 12 листопада 2015 року в м. Київ у рамках загальнонаціонального заходу – 24-го Міжнародного форуму «Дні якості в Києві 2015», присвяченому Всесвітньому дню якості.

Захід організований Українською асоціацією якості і Українським союзом промисловців і підприємців за підтримки Ради підприємців при Кабінеті Міністрів України та Громадської ради при Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України.

Мета конференції – привернути увагу уряду й громадськості до проблем якості, сприяти розвитку національного руху за якість і ділову досконалість, а також його інтеграції у аналогічний європейський і всесвітній рух.

коли Україна визначилась із своїм європейським шляхом розвитку, цей захід набув особливої актуальності. Адже європейські правила та традиції суттєво відрізняються від тих, до яких звикли вітчизняні підприємства. І ознайомлення з кращими європейськими і світовими підходами та практиками у сфері ділової досконалості організацій (підприємств, установ) і якості продукції (послуг) сприятиме їх кращому розумінню і застосуванню.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирські поліцейські ...
Наступна новина: На Тернопіллі студенти та ...

КОМЕНТАРІ