Волинська область: бійці ДСНС врятували людину з вогню та ліквідували 7 пожеж

Волинська область: бійці ДСНС врятували людину з вогню та ліквідували 7 пожеж

17.11.15 12:54 0 560
13 листопада о 7:40 до служби порятунку «101» міста Нововолинськ надійшло повідомлення про те, що на вулиці Гнатюка на 2 поверсі цегляної новобудови видно ознаки горіння та виходить густий дим. За п’ять хвилини на місце події прибула чергова варта державної пожежно-рятувальної частини №5 шахтарського міста.

Провівши розвідку, в задимленому приміщенні рятувальники виявили непритомного чоловіка, якого швидко евакуювали з будівлі та передали до карети швидкої допомоги. Потерпілим виявився 35-річний безхатченко. Причина пожежі встановлюється, але, ймовірніше за все, потерпілий сам став винуватцем пожежі через необережне поводження з вогнем.

Того ж дня о 10:05 в селі Хорохорин Луцького району внаслідок замикання електропроводки загорілась заклад громадського харчування. Ліквідували пожежу працівники державної пожежно-рятувальної частини №2 м. Луцька та державного пожежно-рятувального поста №20 смт Торчин.

14 листопада о 14:38 у селищі міського типу Турійськ на вулиці Ставецькій зайнялась вогнем шлакова господарча будівля. На місці події у складі двох відділень працювали працівники державної пожежно-рятувальної частини №17 з райцентру та місцева пожежна команда села Перевали. В ході пожежі на місці події виявили тіло власника 1957 року народження, причина пожежі та смерті людини встановлюється.

15 листопада о 03:19 у селищі Четверня Маневицького району загорілась цегляна будівля у приватному господарстві. Пожежу ліквідовували працівники державної пожежно-рятувальної частини №13 з райцентру та місцеві пожежні команди смт Колки, сіл Криничне, Годомичі та Четверння.

О 05:48 у селищі Видраниця Ратнівського району зайнялась вогнем дерев’яна літня кухня. На місце події прибули чергова варта державної пожежно-рятувальної частини №14 та місцева пожежна команда села Видраниця. Пожежа виникла через коротке замикання електроенергії, внаслідок якої отримав опіки рук та обличчя син власника 1994 року народження, якиц був госпіталізований в Ратнівську райлікарню.

Того ж дня о 09:15 у селищі Раків Ліс Камінь-Какширського району виникла пожежа в дерев’яній господарчій будівлі. Ліквідували загорання працівники державної пожежно-рятувальної частини №8 з райцентру. Причина пожежі встановлюється.

У ДСНС області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ