Чернівецька область: протягом вихідних виникло 3 пожежі

Чернівецька область: протягом вихідних виникло 3 пожежі

17.11.15 10:52 0 525
Впродовж вихідних на території Чернівецької області сталося 3 пожежі. Так, 14 листопада в смт. Берегомет Вижницького району горіла літня кухня місцевого мешканця. Дерев’яні стіни та перекриття будівлі сприяли швидкому поширенню вогню. Пожежно-рятувальний підрозділ міста Вижниця та місцева пожежна охорона смт. Берегомет були направлені за місцем виклику. Вогнеборці локалізували пожежу, не допустивши подальшого поширення вогню по споруді. Полум’ям знищено частково покриття літньої кухні, пошкоджено перекриття та господарський інвентар. Рятувальники зберегли від знищення літню кухню.

Того ж дня у Чернівцях по вул. Дібровецькій сталася пожежа в двоповерховому житловому будинку. Загорання виникло на першому поверсі будівлі. Рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини № 3 обласного центру, які виїжджали за місцем виклику, оперативно ліквідували пожежу. Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку. Завдяки чітким діям вогнеборців від знищення було врятовано житловий будинок.

Близько півночі в ніч з 14 на 15 листопада в селі Маморниця Герцаївського району виникла пожежа в житловому будинку. Місцеві мешканці помітили пожежу на початковій стадії горіння і, так як площа пожежі була незначною, за допомогою підручних засобів ліквідували її. Вогнем знищено частково стіна. Загиблих та травмованих на пожежах, які виникли протягом вихідних, немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині вшанували ...
Наступна новина: Луцький міський голова ...

КОМЕНТАРІ