Працівники ДАІ Буковини здали кров для потерпілих в дорожньо-транспортних пригодах (+фото)

Працівники ДАІ Буковини здали кров для потерпілих в дорожньо-транспортних пригодах (+фото)

18.11.15 11:47 0 529
Всеукраїнська акція «Здай кров – врятуй життя»! стала одним з ключових заходів Тижня безпеки дорожнього руху, до якого долучились ті, хто щоденно несе службу на автодорогах області, забезпечуючи безпеку водіїв, пішоходів, пасажирів.

Гуманна ініціатива буковинських автоінспекторів з предметним результатом для медиків, що дбають про наявність банку крові, логічно продовжила профілактичну роботу працівників ДАІ серед населення, в навчальних закладах краю з попередження дорожньо-транспортного травматизму, зокрема, в частині надання медичної допомоги потерпілим в автомобільних аваріях.

Тезу «Знаю, вмію, врятую» інспектори дорожньо-патрульної служби підтвердили готовністю допомогти громадянам донорською послугою. Власне кажучи, тим, чим за відомим афоризмом, пишуться Правила дорожнього руху.

У переліку тих, хто долучився до благородної справи, службовці,що вже здавали кров у попередні роки під час подібних акцій, а також, хто став донором вперше.

Здача крові правоохоронцями — переконливе свідчення того, що традиції допомоги потерпілим, турбота про життя і здоров’я учасників дорожнього руху залишаються головними завданнями працівників органів внутрішніх справ.



Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ