В Закарпатській області п"яний міжгірець підстрелив дружину

В Закарпатській області п"яний міжгірець підстрелив дружину

18.11.15 16:54 0 553
Пенсіонер з Міжгірщини, хильнувши зайвого, під час сварки з дружиною тричі вистрелив у жінку з незареєстрованої рушниці. Життя потерпілій порятували лікарі. Зловмисника затримано.

У Міжгірську поліцію надійшло телефонне повідомлення з районної лікарні про те, що до них доставлено з вогнепальними пораненнями літню жінку з с.Синевир. У жінки наскрізні поранення стегна та передпліччя.

В лікарню прибула слідчо-оперативна група. Поспілкуватись з 66-річною потерпілою не вийшло, бо вона перебувала під дією медпрепаратів. Натомість правоохоронці з′ясували обставини заподіяння жінці тілесних ушкоджень.

Ввечері вдома з нею затіяв сварку нетверезий 68-річний чоловік. П′яний схопив мисливську рушницю 16-го калібру (зброя незареєстрована) і тричі вистрелив у потерпілу.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження. З місця події вилучено одноцівкову мисливську рушницю, 3 стріляні гільзи та дві повні. Зброю направлено на експертизу. Вирішується питання про обрання фігуранту справи міри запобіжного заходу. Слідство триває.

Відділ комунікації ГУНП України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині бійці ДСНС ...
Наступна новина: Єгипет пообіцяв ...

КОМЕНТАРІ