Івано-Франківськ потерпає від крадіжок комунального майна

Івано-Франківськ потерпає від крадіжок комунального майна

18.11.15 10:11 0 542
Як заявив Микола Вітенко, секретар Івано-Франківської міської ради, найбільше серед комунального майна крадуть лічильники холодної та гарячої води, гальмівні катушки від ліфтів, кришки від контейнерних майданчиків та світлодіодні світильники.

На його думку факторами, які допоможуть запобігти крадіжкам є: свідомість самих мешканців міста, встановлення технічних засобів сигналізації, ефективна робота міліції та організація роботи пунктів металобрухту у відповідності до закону. Це дозволить зекономити 3 000 000 гривень з міського бюджету щорічно, які виділяються на придбання комунального майна, яке розкрадається.

Майбутній міський голова, вибір якого секретар міської ради прокоментував як патріотичний, і зазначив, що Руслан Марцінків – людина, яка знає місто, завжди допомагає і впорається з проблемами, які турбують мешканців, зможе запобігти крадіжкам, ініціювавши порушення цього питання на оперативних нарадах. Але вирішення цієї проблеми залежить безпосередньо і від самих мешканців міста, які здатні попередити крадіжки, звернувши вчасно на це свою увагу та повідомивши відповідні органи.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: керівництво ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ