На Хмельниччині рятувальники здійснили інформаційно-роз’яснювальну роботу з мешканцями сіл щодо дотримання правил безпеки в побуті

На Хмельниччині рятувальники здійснили інформаційно-роз’яснювальну роботу з мешканцями сіл щодо дотримання правил безпеки в побуті

18.11.15 12:08 0 556
Аби запобігти виникненню пожеж у житловому секторі, а також загибелі та травмування на них людей, 16 листопада фахівці Служби порятунку Красилівського району, спільно з представниками органів місцевої виконавчої влади та працівниками соціальної служби навчали правилам безпеки мешканців Кульчинівської сільської ради.

Рятувальники ДСНС оглянули помешкання селян та надали їм рекомендації щодо дотримання правил пожежної безпеки в побуті. Окремо перевірили справність приладів опалення, стан електромереж. Нагадали людям елементарні правила пожежної безпеки, зокрема, про те, що не дозволяється сушити й складати на печах одяг, дрова, інші горючі предмети, а також розпалювати їх за допомогою легкозаймистих речовин.

Під час відпрацювання особлива увага була приділена одиноким громадянам похилого віку, а також багатодітним сім’ям. У сім’ях, де є малолітні діти, фахівці ДСНС радили батькам не залишати в легкодоступних місцях сірники та запальнички, а також залишати малечу без нагляду дорослих.

Красилівський районний сектор

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ