У Волинській області ковельчанин заборгував власним дітям більше трьох тисяч гривень

У Волинській області ковельчанин заборгував власним дітям більше трьох тисяч гривень

18.11.15 12:51 0 563
За ухилення від сплати аліментів власним дітям Ковельський міськрайонний суд присудив волинянину покарання у вигляді двох років обмеження волі.

Згідно із рішенням Ковельського міськрайонного суду від 2012 року волинянин мав сплачувати на утримання сина аліменти в розмірі 1/3 частини з усіх видів його заробітку в користь Люблинецької загальноосвітньої школи-інтернату для дітей сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування.

Однак, незважаючи на неодноразові попередження державної виконавчої служби про кримінальну відповідальність, матеріальної допомоги на утримання дітей не надавав. Тож за справу взялися правоохоронці.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 164 (Ухилення від сплати аліментів на утримання дітей) Кримінального кодексу України, і невдовзі ковельчанин постав перед судом.

Ковельський міськрайонний суд Волинської області визнав підсудного винним у вчиненні кримінального правопорушення та призначив йому покарання у вигляді двох років обмеження волі.

Сектор комунікації ГУ НП

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ