Тернопілля: керівництво області відзначило кращих працівників радіо та телебачення

Тернопілля: керівництво області відзначило кращих працівників радіо та телебачення

18.11.15 10:04 0 569
За високий професіоналізм, сумлінну працю, особистий внесок у розвиток інформаційного простору Тернопільщини та з нагоди професійного свята голова обласної ради Василь Хомінець нагородив працівників радіо та телебачення. Вручаючи нагороди, очільник облради. Зокрема, зазначив: «Ваша місія дуже відповідальна – адже щодня і щохвилини, у будні та свята Ви доносите до глядачів та слухачів найсвіжіші новини про життя краю, забезпечуючи мовлення в ефірі, працюючи на розвиток свободи слова та демократії. Бажаю Вам постійного професійного зростання та вдосконалення, реалізації усіх задумів та планів, нових звершень та здобутків та завжди чистого ефіру. Міцного здоров'я, добра та мирного неба Вам та Вашим родинам!».

Кращим працівникам Василь Хомінець вручив грамоти обласної ради та відзнаки «Подяка голови Тернопільської обласної ради».

Грамоти також вручив голова ОДА Степан Барна, відзначив кращих працівників і представник Національної ради з питань телебачення і радіомовлення України Михайло Зубик.

Нагадаємо, День працівників радіо, телебачення та зв'язку відзначається щорічно 16 листопада.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Хмельницькій області ...
Наступна новина: Івано-Франківськ потерпає ...

КОМЕНТАРІ