У Хмельницькій області будівництво очисних споруд на контролі

У Хмельницькій області будівництво очисних споруд на контролі

18.11.15 09:54 0 641
17 листопада перший заступник голови Бiлогiрської районної державної адміністрації Микола Кабанов провів нараду з керівниками структурних підрозділів адміністрації, підприємств та установ району з питань завершення будівництва очисних споруд в селищі Білогір'я. Також були присутні представники підрядно-будівельної організації ТОВ «Універсалбуд» м. Нетішин.

Аналізуючи стан будівництва очисних споруд начальник відділу містобудування та архітектури Василь Кривий проінформував, що їх будівництво розпочате ще в 2001 році в селищі Білогір'я потужністю 400м.куб./добу. З державного бюджету на 2015 рік було виділено 3 800 тис.грн. частка співфінансування 674.9 тис.грн.

На будівництво проводить ТОВ «Універсалбуд» м. Нетішин. Замовником по будівництву очисних споруд виступає Управління житлово-комунального господарства Хмельницької облдержадмістрації.

До кінця поточного року заплановано завершити будівництво очисних споруд.

Василь Кривий зауважив, що завдяки державній підтримці наш регіон отримує ресурси для реалізації соціально важливих об'єктів. Ці об'єкти є додатковим стимулом для розвитку будівельної галузі району.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ