Хмельницька область: подяка керівництву області від громади м. Сватово

Хмельницька область: подяка керівництву області від громади м. Сватово

18.11.15 14:50 0 508
Під час надзвичайної ситуації, що склалася 29 жовтня 2015 року через вибухи на військових складах з боєприпасами у м. Сватове Луганської області, було пошкоджено житлові будинки та будівлі закладів. Сватівська ЗОШ І – ІІІ ступенів № 6 теж зазнала руйнувань .

Відповідно до звернення голови Сватівської райдержадміністрації В. Озерова, з проханням надати гуманітарну допомогу для відновлення Сватівської ЗОШ І-ІІІ ст. №6, голова обласної державної адміністрації Михайло Загородний оперативно відгукнулась на дане прохання.

За відповідним дорученням голови Хмельницької облдержадміністрації до відділу освіти Сватівської райдержадміністрації зателефонувала заступник начальника управління регіонального розвитку та будівництва Хмельницької облдержадміністрації .

Так, уже 12 листопада 2015 року о 21 годині директор Сватівської школи Сайко А.М. разом із працівниками навчальних закладів міста радо зустріли очікуваний вантаж із гуманітарною допомогою: вікна та двері (виготовлені на ПБП "Основа" (м.Хмельницький, директор- Бухтіяров С.В.); шифер, гіпсова штукатурка, цвяхи.

Вантаж доставили працівники аварійно-рятувального загону Головного управління ДСНС України в Хмельницькій області (старший - Гурний К.П.), разом з вантажем прибули працівники, які здійснили установку вікон.

У цьому випадку згадується прислів'я : «Світ не без добрих людей», адже є люди, які не байдужі до людського горя завжди приходять на допомогу.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ