Підприємці Тернопільщини можуть не виходячи з власної домівки отримати послугу "Захистити свій бізнес"

Підприємці Тернопільщини можуть не виходячи з власної домівки отримати послугу "Захистити свій бізнес"

18.11.15 15:32 0 499
Надання зазначеної послуги в електронному вигляді запроваджено, лише в Тернопільській області. З метою спрощення умов ведення господарської діяльності, максимального захисту прав та законних інтересів суб'єктів підприємницької діяльності, оперативного вирішення проблемних питань, а також налагодження належної комунікації між владою і бізнесом, обласною державною адміністрацією запроваджено новітній електронний сервіс, під назвою „Захистити свій бізнес” (https://igov.org.ua/service/1388/general).

Суб'єкти господарювання за допомогою електронного порталу „igov.org.ua” можуть оформити звернення до департаменту економічного розвитку, інвестиційної діяльності та міжнародного співробітництва облдержадміністрації та отримати необхідну допомогу та підтримку у вирішенні проблемних питань ведення господарської діяльності.

Зазначений оптимізований онлайн сервіс забезпечуватиме оперативне та доступне оформлення звернення представниками бізнесу та отримання відповіді у зручний спосіб.

Довідково: Згідно доручення голови обласної державної адміністрації в області створено робочу групу з організації впровадження надання адміністративних послуг в електронній формі в органах влади області, яка працює над переведенням державних послуг в електронний вигляд.

На веб-сайті обласної державної адміністрації розміщено банер „Електронні послуги у Тернопільській області” на якому можна скористатися послугами, що надаються в області он-лайн. Надання послуг здійснюється за допомогою порталу державних послуг „igov.org.ua”, створення і функціонування якого є громадською ініціативою.

На в області вже працює ряд послуг, зокрема:

• Запит на отримання публічної інформації (облдержадміністрація)

• Отримання разової (індивідуальної) ліцензії на здійснення суб'єктами зовнішньоекономічної діяльності зовнішньоекономічних операцій

• Надання одноразової матеріальної допомоги громадянам

• Надання витягу з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки

Особлива подяка IT волонтерам Тернопільщини, які допомогли створити даний онлайн сервіс, зокрема Ірині Кельнер.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ