У Рівненській області рятувальники спільно з персоналом підприємства тренувалися ліквідовувати умовну пожежу

У Рівненській області рятувальники спільно з персоналом підприємства тренувалися ліквідовувати умовну пожежу

18.11.15 10:54 0 518
17 листопада на території ТОВ «Камінь-буд» співробітники 10-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Рівненській області спільно з персоналом об’єкту провели тактико-спеціальні навчання.

Відповідно до тактичного задуму, в одному з приміщень підприємства сталася пожежа. Персонал об’єкту, повідомивши Службу порятунку «101» про надзвичайну подію, розпочав гасіння пожежі первинними засобами пожежогасіння та евакуацію матеріальних цінностей. Тим часом рятувальники, що прибули на місце виклику, задіяли на гасіння умовної пожежі водяні стволи, а також подали воду на захист сусідніх будівель. Протягом 25 хвилин умовна пожежа була ліквідована.

Підбиваючи підсумки, керівник навчань, заступник начальника 10-ї державної пожежно-рятувальної частини смт. Рокитне старший лейтенант служби цивільного захисту Олександр Яценко зазначив: «Завдяки злагодженим і оперативним діям рятувальників та персоналу об’єкту умовну пожежу вдалося швидко ліквідувати та не допустити поширення вогню на всю площі ТОВ «Камінь-буд». Отже, попередньо поставлені оперативно-тактичні завдання були виконані злагоджено та надійно».

Рокитнівський РС ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: У міській раді ...
Наступна новина: В Тернополі звіт міського ...

КОМЕНТАРІ