У Рівненській області рятувальники дбають про безпеку в помешканнях громадян

У Рівненській області рятувальники дбають про безпеку в помешканнях громадян

18.11.15 11:15 0 550
Рятувальники дбають про безпеку в помешканнях громадян, для цього проводять рейдові перевірки з метою запобігання пожежам у житловому секторі.

16 листопада працівники Служби порятунку міста Дубно здійснили рейдову перевірку щодо дотримання правил пожежної безпеки у побуті жителями районного центру. Це питання завжди залишається актуальним, тим більше, коли наближається холодна пора року. Рятувальники відпрацьовували житловий сектор, де розташовані багатоквартирні житлові будинки.

Спілкуючись з господарями, в першу чергу, працівники місцевого підрозділу Головного управління ДСНС розповіли про ситуацію з пожежами та іншими надзвичайними подіями, які виникали в районі з початку поточного року.

Звернули увагу на той фактор, що найбільше викликів до Служби порятунку «101» зафіксовано саме з причин недотримання жителями правил пожежної безпеки. Також під час рейду рятувальники не лише наголосили про дотримання правил безпеки під час користування газовими та електричними приладами, але й дали поради до яких служб необхідно звертатися, якщо у цьому є потреба. Під час проведення масово-роз’яснювальної роботи мешканцям квартир було вручено застерігаючі листівки на відповідну тематику.

Скориставшись нагодою, рятувальники нагадали громадянам і правила поводження у випадку виявлення невідомого предмету або застарілого боєприпасу. Під час рейду місцеві жителі дослухалися до порад фахівців, а це вже є однією з передумов того, що опалювальний період мине без надзвичайних подій.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ