У Волинській області відбувся семінар з працівниками районних підрозділів ДСНС,відповідальними за комунікації з громадськістю

У Волинській області відбувся семінар з працівниками районних підрозділів ДСНС,відповідальними за комунікації з громадськістю

18.11.15 09:44 0 468
17 листопада на базі Управління ДСНС України у Волинській області відбулась семінар-нарада з працівниками районних підрозділів, відповідальних за зв’язки із засобами масової інформації та комунікації з громадськістю.

Представники прес-служби обласного управління окреслили спектр першочергових завдань, покладених на відповідальних осіб. Під час заходу було детально роз’яснено алгоритм оперативного реагування та подальшого висвітлення подій різного характеру на місцях, надано рекомендації щодо оптимізації діяльності у цій галузі.

Увагу присутніх акцентували на здійсненні та подальшому висвітленні заходів профілактичного характеру. Зокрема, вони ознайомилися з кращими напрацюваннями у сфері інформування населення про надзвичайні події, переглянули зразки соціальної реклами, а також відеоролики, створені УДСНС України у Волинські й області, та отримали друковані матеріали.

Важлива увага була приділена й аналізу роботи у сфері ведення документації та вказано на основні недоліки у її виконанні.

По завершенні теоретичної частини учасники семінару відвідали Виставку-музей цивільного захисту У ДСНС України у Волинській області. Під час екскурсії вони ознайомилися з історією становлення пожежної охорони на Волині та розробками у сфері запобігання пожежам та іншим надзвичайним подіям.

УДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: Стосовно проведених ...

КОМЕНТАРІ