Працівники другого територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності,яке базується у Хмельницькому,перекрили канал надходження наркотиків на територію України

Працівники другого територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності,яке базується у Хмельницькому,перекрили канал надходження наркотиків на територію України

18.11.15 13:01 0 570
Марихуану перевозив через митний кордон України мешканець Чернівців.

Працівники другого територіального управління (з обслуговування Хмельницької, Тернопільської та Чернівецької областей) Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції під час проведення заходів, спрямованих на перекриття каналів находження на територію України наркотичних засобів та психотропних речовин, отримали інформацію про те, що 45-річний чернівчанин перевозить наркозасоби.

16 листопада у ході митного огляду на пункті пропуску «Порубне» Чернівецької області, в автомобілі буковинця співробітники підрозділу протидії наркозлочинності та митниці знайшли марихуану та засоби для вживання наркотичних речовин.

Вилучене правоохоронці направили до експертів на дослідження.

Відомо, що чернівчанин раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжки із проникненням.

За даним фактом слідчі Управління служби безпеки України в Чернівецькій області розпочали кримінальне провадження, передбачене ч. 2 ст. 305 (Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів). Такі дії караються позбавлення волі на строк від восьми до десяти років з конфіскацією наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів, що були предметом контрабанди, та з конфіскацією майна. Триває слідство.

Сектор комунікації Головного управління

Національної поліції в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінничина: додержання ...
Наступна новина: На Тернопіллі про останній ...

КОМЕНТАРІ