З початку року Вінниччина поповнила Державний реєстр фізичних осіб – платників податків майже на 17,4 тисяч осіб

З початку року Вінниччина поповнила Державний реєстр фізичних осіб – платників податків майже на 17,4 тисяч осіб

19.11.15 12:44 0 482
Саме стільки громадян було зареєстровано фахівцями фіскальної служби Вінниччини у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків впродовж січня-жовтня 2015 року. З них на долю іноземців припало близько трьох відсотків.

Крім того, за цей же період до реєстраційних даних майже 41,7 тисячі громадян були внесені зміни.

Загалом, станом на 01.11.2015 року, у Вінницькій області кількість осіб, зареєстрованих у ДРФО, перевищила 1 мільйон 647,3 тисяч осіб.

Нагадаємо, відповідно до пункту 70.10 статті 70 Податкового кодексу України контролюючим органом на прохання фізичної особи - платника податків до паспорту можуть бути внесені (сьома, восьма або дев'ята сторінки) дані про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру.

Підтвердженням достовірності реєстраційного номера облікової картки платника податків є документ, що засвідчує реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі, або дані про реєстраційний номер облікової картки платника податків, внесені будь-яким органом ДФС до паспорта громадянина України за формою встановленою Положенням про реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків.

ГУ ДФС у Вінницькій області

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ