На Вінничині 17 років проведе за гратами вбивця 21-річної дівчини

На Вінничині 17 років проведе за гратами вбивця 21-річної дівчини

19.11.15 10:34 0 496
До 17 років ув'язнення засудив Бершадський районний суд 32-річного чоловіка, який 24 листопада 2014 року у смт. Чечельник напав на 21-річну дівчину та задушив її. Аби приховати сліди злочину, зловмисник зімітував самогубство потерпілої. Тіло вбитої він відтягнув на узбіччя дороги та паском прив'язав до дерева.

На слід зловмисника правоохоронців вивів службовий собака. Він привів міліціонерів у будинок, де підозрюваний зі своїм товаришем розпивали спиртні напої. Ним виявився раніше судимий 31-річний уродженець Одеської області, який на вихідні приїхав у Чечельник погостювати до родичів. У нього вилучили гроші та речі потерпілої.

За словами затриманого, який у момент вбивства знаходився в стані алкогольного сп'яніння, він напав на дівчину з метою пограбування. Оскільки жертва почала чинити опір – задушив її. Щоб приховати сліди злочину, інсціонував її самогубство.

Бершадський районний суд визнав підсудного винним у вчинені даного злочину та призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі стоком на 15 років з конфіскацією майна. Враховуючи те, що чоловік мав невідбуту частину покарання за попередній злочин (крадіжку), за гратами йому доведеться провести 17 років.

Відділ комунікації ГУНП

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ