На Вінничині два водія та пасажирка мотоцикла постраждали в результаті ДТП

На Вінничині два водія та пасажирка мотоцикла постраждали в результаті ДТП

19.11.15 12:02 0 510
17 листопада у Вінниці сталось дві автопригоди за участю легковиків та мотоцикла. Водій двоколісного допустив зіткнення з «Пежо», а водій «Мерседеса» не розминувся з електроопорою.

Близько 22.45 години по вулиці Пирогова 32-річний водій мотоцикла «СОУЛ 150», не впорався з керуванням та допустив зіткнення з автомобілем «ПЕЖО».

Попередньо встановлено, що мотоцикліст перебував у стані алкогольного сп'яніння.

В результаті аварії тілесні ушкодження отримав водій мотоцикла та його 37-річна пасажирка.

Цього ж дня о 22.55 години 21-річний водій автомобіля «МЕРСЕДЕС», рухаючись по вулиці Пирогова в напрямку вулиці Келецької, не вибрав безпечну швидкість та допустив наїзд на електроопору.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди водій отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до нейрохірургічного відділення міської лікарні.

За даними фактом відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк або без такого.

Відділ комунікації ГУНП

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Ужгородському суді ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ