Цьогоріч чернівчани сплатили більше мільярда ЄСВ

Цьогоріч чернівчани сплатили більше мільярда ЄСВ

19.11.15 08:09 0 506
Платниками єдиного соціального внеску в Чернівцях упродовж десяти місяців цього року перераховано до бюджету понад 1 млрд. грн. єдиного соціального внеску, що на 92 млн. грн. більше, аніж минулого року. В т.ч. у жовтні платники спрямували до бюджету більше 117 млн. грн.., що на 21,2 млн. грн. перевищує минулорічні показники.

Державна податкова інспекція у м. Чернівцях нагадує, що громадяни України (фізичні особи – підприємці та фізичні особи) мають можливість окрім обов'язкового державного пенсійного страхування укласти договір про добровільне пенсійне страхування, за яким у разі настання пенсійного віку, громадянин має право на одержання додаткової пенсії за рахунок сплати додаткових страхових внесків.

З початку року 116 містян скористались такою можливістю та уклали відповідні договори з ДПІ у м. Чернівцях про добровільну сплату додаткового щомісячного єдиного соціального внеску. Завдяки договорам із добровільного страхування, бюджет додатково отримав 635 тис. грн. єдиного соціального внеску.

Добровільна участь у системі загальнообов'язкового державного соціального страхування наших громадян дозволить досягти їм необхідного страхового стажу та є додатковою гарантією отримання пенсії в майбутньому.

Громадяни, які прагнуть бути впевненими у своєму пенсійному забезпеченні, мають змогу укласти договори про добровільне пенсійне страхування.

Для цього чернівчанам необхідно звернутися до ДПІ у м. Чернівцях (вул. Героїв Майдану, 200-А) та обрати умови добровільного страхування. Слід зазначити, що мінімальний розмір ЄСВ з вересня не може бути меншим за 478,17 грн. на місяць (34,7% від 1378 грн. – мінімальної зарплати на 01.09.2015 р.).

Нагадуємо, що з 15 вересня 2015 року змінено реквізити рахунків для сплати єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування

Рахунки щодо сплати єдиного соціального внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування розміщено за посиланням: http://cv.sfs.gov.ua/byudjetni-rahunki/

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині внаслідок ДТП ...
Наступна новина: На Вінничині рятувальники ...

КОМЕНТАРІ