Правоохоронці розшукують водія,який скоїв смертельне ДТП на Буковині

Правоохоронці розшукують водія,який скоїв смертельне ДТП на Буковині

19.11.15 09:55 0 513
У Сторожинцях, водій на автомобілі «БМВ», не впорався з керуванням та допустив наїзд на 20-річну дівчину. Покинувши транспортний засіб, він втік.

Жахлива аварія трапилася у ніч з 17 на 18 листопада у місті Сторожинець. Від отриманих тілесних ушкоджень мешканка села Старі Бросківці померла на місці пригоди. Двоє пасажирів транспортного засобу, жителі району віком 23-х та 48 років із численними травмами були госпіталізовані до центральної районної лікарні.

Водій автомобіля з місця пригоди втік.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження, передбачене ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Працівники поліції Буковини вже встановили особу зловмисника, який перебував за кермом автівки. Ним виявився 21-річний мешканець Сторожинецького району. Наразі орієнтовано весь особовий склад поліції області та вживаються всі заходи з метою затримання горе-водія.

У той же час працівники поліції і звертаються до громадян, кому відома будь-яка інформація про дорожньо-транспортну пригоду прохання повідомити до найближчого відділу поліції або на спецлінію «102».

Сектор комунікації Головного управління

Національної поліції в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львів: у місті Мостиська ...
Наступна новина: Рівненська область: ...

КОМЕНТАРІ