В Чернівецькій області рятувальники проводять роботу щодо недопущення пожеж в житловому секторі

В Чернівецькій області рятувальники проводять роботу щодо недопущення пожеж в житловому секторі

19.11.15 10:45 0 564
З початку року у Чернівецькій області виникло 796 пожеж, на яких загинуло 33 людини, з них 1 дитина. За даними аналізу, майже 90 % від загальної кількості пожеж, які виникають у Чернівецькій області, трапляються у житловому секторі, а основними причинами їхнього виникнення залишаються порушення правил пожежної безпеки самими буковинцями. Саме тому, з метою запобігання виникнення пожеж в домівках громадян та нагадування краянам правил безпеки, працівники Управління ДСНС України у Чернівецькій області проводять інформаційно-роз’яснювальні рейди попереджувального характеру, в ході чого рятувальники спілкуються з людьми та нагадують їм правила безпеки.

Так, 18 листопада такий рейд провели працівники Глибоцького районного сектору Управління ДСНС. Рятувальники здійснили дану роботу в селах Просіка та Сучевени Глибоцького району. Оскільки значна частина пожеж виникає у будинках соціально незахищених верств населення, рятувальники під час рейду основну увагу приділяли саме людям похилого віку, самотнім громадян та малозабезпеченим мешканцям.

Буковинцям нагадали основні правила пожежної безпеки в побуті, вручили пам’ятки та листівки із правилами пожежної безпеки. Всього в ході рейду рятувальники відвідали близько 40 помешкань та поспілкувалися із майже 100 особами. Люди дякували рятувальникам за допомогу, а також обіцяли дотримуватись правил пожежної безпеки.

Окрім цього, фахівці Управління ДСНС організували розповсюдження листівок соціальної реклами і в місцях з масовим перебуванням людей. Так, на території Глибоцької автобусної станції були розміщені такі листівки попереджувального характеру, вручено пам’ятки з правилами безпеки працівникам автостанції для озвучення даних правил через внутрішнє радіо станції. Також забезпечено розміщення листівок соціальної реклами в під’їздах багатоповерхових житлових будинків, що дозволить охопити більшу кількість громадян.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Відтепер Житомирська ...
Наступна новина: У Рівному невідомий збив ...

КОМЕНТАРІ